Βελτιώστε την απόδοση των αλυσίδων κίνησης: Molykote® Γράσα, Αντιτριβικές Βαφές και Λάδια

Πίνακας περιεχομένων

 

Πεονεκτήματα Αλυσίδων Κίνησης

Οι αλυσίδες προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα:

  • Υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας
  • Ευρωστία
  • Η ικανότητα εργασίας σε εχθρικά περιβάλλοντα.

Χωρίς σωστή λίπανση, αυτά τα πλεονεκτήματα μπορεί να χαθούν.

 

Smart Lubrication™

  • Χωρίς σωστή λίπανση που ελέγχει τον συντελεστή τριβής, μπορεί να υπάρχει μειωμένη απόδοση λόγω απώλειας ισχύος μετάδοσης.
  • Χωρίς σωστή λίπανση που ελέγχει την τάση μεταξύ των διαδοχικών ενώσεων: μπορεί να έχετε απροσδόκητα υψηλά φορτία με πιθανότητα ανεπανόρθωτης ζημιάς.
  • Χωρίς σωστή λίπανση που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους πείρους και τους δακτυλίους από την επιφάνεια ένωσης και τη θερμοκρασία: μπορεί να βρείτε την αλυσίδα να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ, ​​θέτοντας σε κίνδυνο τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού σας.
  • Χωρίς σωστή λίπανση που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τις αλυσίδες από σκληρά περιβάλλοντα και χημικές ουσίες: Μπορεί να σχηματιστεί ΣΚΟΥΡΙΑ, που θέτει σε κίνδυνο τη σκληρότητα των υλικών και την αποσυναρμολόγηση.
  • Χωρίς σωστή λίπανση, η διάβρωση της επιφάνειας στα πλάγια των συνδέσμων, καθώς και άλλες λειτουργίες αστοχίας, είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν και να οδηγήσουν την αλυσίδα σας σε δυσλειτουργία.
  • Χωρίς σωστή λίπανση που ΕΛΕΓΧΕΙ τον συντελεστή τριβής, θα φθείρετε γρήγορα τις ενώσεις: με αποτέλεσμα υπερβολική τριβή και κατανάλωση ενέργειας, προκαλώντας επιβλαβή αύξηση της θερμοκρασίας.

Τα Γράσα, Λάδια και Αντιτριβικές Βαφές Molykote® παρέχουν αντιδιαβρωτική προστασία, λειτουργούν σαν μαξιλάρι στις δυνάμεις κρούσης και παρέχουν σταθερό συντελεστή τριβής.

 

ΛΑΔΙ + THICKENER + ΠΡΟΣΘΕΤΑ = ΓΡΑΣΟ

ΡΗΤΙΝΗ + ΔΙΑΛΥΤΗΣ + ΣΤΕΡΕΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ + ΠΡΟΣΘΕΤΑ = ΑΝΤΙΤΡΙΒΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΛΑΔΙ + ΠΡΟΣΘΕΤΑ = ΛΑΔΙ

Αυτά τα πρόσθετα παρέχουν βελτιωμένες λιπαντικές ιδιότητες για να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής της αλυσίδας σας, αποφεύγοντας τις διακοπές λειτουργίας και το κόστος συντήρησης.

Με τα λιπαντικά Molykote μπορείτε να ΕΛΕΓΧΕΤΕ τον συντελεστή τριβής και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ τους πείρους της αλυσίδας και τους δακτυλίους από τα εξωτερικά στοιχεία.

Με τα γράσα, τα AFC και τα λάδια Molykote® μπορείτε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ εξαρτήματα και να ΕΛΕΓΧΕΤΕ τη συντήρησή σας.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.