Επικοινωνία

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν σας ότι όσες περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο καλύτερη είναι η απάντηση που θα μπορέσουμε να σας δώσουμε.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς μέσω αυτής της φόρμας διαδικτύου θα τύχουν επεξεργασίας από την Merkouris, A.S. , ως υπεύθυνη για την επεξεργασία, προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημα, το ερώτημα, το παράπονο ή η πρότασή σας, χωρίς καμία επικοινωνία ή μεταφορά δεδομένων και θα διατηρηθούν για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εξέταση του αιτήματός σας. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας, επικοινωνώντας με την ηλεκτρονική διεύθυνση mercouris@mercouris.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Χρειάζεστε βοήθεια; Ελέγξτε τη σελίδα μας σχετικά με εμάς ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Εάν πρόκειται για προϊόν που πωλείται από το mercouris.gr, κάνοντας κλικ στο “Επόμενο”, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας.
Δείτε την Πολιτική Επιστροφής του mercouris.gr ή τους όρους και τις προϋποθέσεις.