Μερκούρης

Είμαστε εμπορική εταιρία που δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και διανομή εξειδικευμένων χημικών προϊόντων.

Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στην βιομηχανία, την βιοτεχνία και τον επαγγελματία να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, βελτιώνοντας το τελικό τους προϊόν και την παραγωγική τους διαδικασία και μειώνοντας το κόστος τους.

Εμπειρία 40 χρόνων

Εξειδικευμένα χημικά προϊόντα για τη βιομηχανία

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

1980

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Εισάγουμε και διανέμουμε Βιομηχανικές Κόλλες και Στεγανοποιητικά, Ρητίνες και Σιλικόνες για Καλούπια, Ειδικά Λιπαντικά, Εποξικές Ρητίνες και Σκληρυντές και Τριβεία Αέρος.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στην βιομηχανία, την βιοτεχνία και τον επαγγελματία να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, βελτιώνοντας το τελικό τους προϊόν και την παραγωγική τους διαδικασία και μειώνοντας το κόστος τους

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

Η συνεργασία με τους κορυφαίους παραγωγούς σε κάθε κλάδο, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και τη διαρκή τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων που εισάγουμε. Η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση για νέα προϊόντα και εφαρμογές στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Η παροχή τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες μας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα έτσι ώστε να δίνουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η ομάδα μας

Διαθέτουμε σήμερα ένα τεχνολογικό επίπεδο και μια "τεχνογνωσία" που μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε την αποστολή μας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και εφαρμογών.

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

CEO

Person Name 1

Μέλος του δικτύου διανομέων

Η DGE έχει έδρα την Ολλανδία και ιδρύθηκε το 1966 από Ευρωπαϊκές εταιρίες διανομής εξειδικευμένων χημικών προϊόντων. Έχει ως στόχο την προμήθεια υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων στους τελικούς πελάτες σε ανταγωνιστικές τιμές μαζί με την παροχή τεχνικής βοήθειας και υποστήριξης.

mascherpa
Ιταλία
Ισπανία & Πορτογαλία
Βέλγιο & Ολλανία
Γαλλία
Γερμανία
UK & Ιρλανδία
Ανατολική Ευρώπη
Δανία
Ελλάδα
Σουηδία
Ελβετία
Φιλανδία
Ισραήλ
Τουρκία
Γερμανία
Ρουμανία

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό αντιπρόσωπο

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.