Λιπαντικά για Βιομηχανίες Τροφίμων Jax

Πίνακας περιεχομένων

Η επεξεργασία τροφίμων και ποτών είναι παγκοσμίως ένα δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο νέων διαδικασιών, νέου εξοπλισμού και νέων κανονισμών.

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1960, η λίπανση των μηχανημάτων στα περισσότερα εργοστάσια τροφίμων και ποτών δεν ήταν διαφορετική από τις συνήθεις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το πρώτο επώνυμο γράσο με έγκριση για επαφή με τρόφιμα, αναπτύχθηκε από την Αμερικάνικη εταιρία JAX, ήταν το Magna-Plate 8, και αναπτύχθηκε κυρίως για την την τότε αναπτυσσόμενη βιομηχανία κρεάτων των ΗΠΑ.

Η JAX, από το 1960 μέχρι σήμερα, συνεχίζει να ερευνεί, να πρωτοπορεί και να προσφέρει διαρκώς βελτιωμένα λιπαντικά τροφίμων προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαρκώς πιο πολύπλοκες και απαιτητικές εφαρμογές, μηχανήματα και διαδικασίες.

Παρακάτω αναφέρουμε μερικές πρόσφατες εξελίξεις τελευταίας τεχνολογίας στη λίπανση εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων και ποτών.

• Η σειρά JAX Halo-Guard® FG, είναι γράσα τροφίμων υψηλών πιέσεων (E.P.), που εισάγουν μια νέα εποχή αντιδιαβρωτικής προστασίας και αξιοσημείωτες δυνατότητες ακραίας πίεσης και προστασίας κατά της φθοράς σε ένα γενικής χρήσης γράσο τροφίμων.

• Το COMPRESYN® της JAX είναι μια εντελώς νέα σειρά από συνθετικά και μερικώς συνθετικά λάδια κομπρεσέρ και αντλιών κενού FG-H1 που συνδυάζουν καινοτόμες τεχνολογίες για τις βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων και συσκευασίας αναψυκτικών.

• Τα ρευστά Angel-Guard® είναι 100% συνθετικά, λιπαντικά τροφίμων ειδικά σχεδιασμένα για να είναι πιο εκτεταμένα τα διαστήματα διακοπής και επαναλίπανσης των μηχανημάτων υψηλής ταχύτητας ραφής μεταλλικών κουτιών για αναψυκτικά, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κατασκευάζει η Angelus Sanitary Can Machine Company.

• Η τεχνολογία JAX Micronox® είναι μια πρωτοποριακή εξέλιξη στην τεχνολογία τροφίμων που αναπτύχθηκε και έχει αξεπέραστες επιδόσεις στη διατήρηση και την προστασία των λιπαντικών τροφίμων από τη μικροβιακή μόλυνση. Ιδίως σε εργοστάσια κρεάτων και πουλερικών όπου το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται έντονα, η αντιμικροβιακή τεχνολογία Micronox προστατεύει πολύ αποτελεσματικά το λιπαντικό από βακτήρια και μούχλα.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.