Ανακαλύψτε τι έχει να προσφέρει ο νέος επίσημος ιστότοπος της MOLYKOTE!

Πίνακας περιεχομένων

Εάν είστε τακτικός χρήστης λιπαντικών, τότε το νέο αυτό θα σας ενδιαφέρει! Η Molykote ανέβασε τον νέο επίσημο website MOLYKOTE Specialty Lubricants για να σας βοηθήσει στις καθημερινές σας ανάγκες και αναζητήσεις λιπαντικών. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε εν συντομία τις βασικές δυνατότητες που σας προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

 

(Product finder) Εύρεση προϊόντων

H εύρεση προϊόντων “product finder” είναι ο καλύτερος φίλος αυτού που αναζητά λύση. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν κατά τύπο προϊόντος, εφαρμογή ή/και τεχνολογία λιπαντικού, καθώς και με βάση το συγκεκριμένο όφελος απόδοσης που απαιτείται από την εφαρμογή. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει επίσης τη σύγκριση των ιδιοτήτων μεταξύ διαφορετικών προϊόντων, εάν χρειάζεται.

New Official MOLYKOTE Website
New Official MOLYKOTE Website

 

(Where to buy) Από που να αγοράσω

The “where to buy” feature enables the user to obtain a price quote from an experienced regional MOLYKOTE distributor or collaborate with DuPont lubrication experts in case a solution needs to be developed for a novel challenge. You can easily contact one of our DGE Group members directly for support and trust us with whatever lubrication problems you are facing. We are here to help you!

Η επιλογή “where to buy” (πού να αγοράσω) επιτρέπει στον χρήστη να ζητήσει προσφορά από έναν έμπειρο τοπικό διανομέα της MOLYKOTE ή να συνεργαστεί με ειδικούς στη λίπανση της DuPont σε περίπτωση που πρέπει να αναπτυχθεί μια λύση για μια νέα πρόκληση. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε απευθείας με την Dupont ή με την εταιρία Μερκούρης, διανομέα των προϊόντων Molykote στην Ελλάδα για υποστήριξη και να μας εμπιστευτείτε οποιαδήποτε προβλήματα λίπανσης αντιμετωπίζετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

 

(Resources) Πηγές Νέας Επίσημης Ιστοσελίδας ΜΟΛΥΚΟΤΕ

Στην καρτέλα “resources” (πηγές) θα έχετε την επιλογή να ανακαλύψετε μια σειρά από χρήσιμες βοηθητικές πληροφορίες , όπως τεχνικές πληροφορίες και βιβλιογραφία προϊόντων, μελέτες περιπτώσεων, πιστοποιήσεις και τεχνικά έγγραφα. Μπορείτε επίσης να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και συμβάντα από την DuPont, είτε πρόκειται για κυκλοφορία νέου προϊόντος είτε για διαδικτυακό σεμινάριο.

New Official MOLYKOTE Website
New Official MOLYKOTE Website

 

Νέος Επίσημος Ιστότοπος MOLYKOTE: Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας και Τεχνικά Φυλλάδια

Τέλος, ο νέος ιστότοπος της Molykote παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη με Φύλλα Δεδομένων Ασφαλείας και Τεχνικά Φυλλάδια της σειράς προϊόντων Molykote.

Εμείς στην εταιρία Μερκούρης, ως διανομέας της Molykote για την Ελλάδα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα βήματα της εμπειρίας σας στη λίπανση για να βρείτε την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.