Υπάρχει ένα λιπαντικό Molykote για κάθε περίπτωση λίπανσης σε αυτοκινούμενα μέρη στο αυτοκίνητο

Πίνακας περιεχομένων

Επίλυση προβλημάτων απόδοσης με λιπαντικά Molykote® σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές

 • Φανταστείτε να σπάσετε το κλειδί στην μίζα ενώ προσπαθείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας σε περιπτώσεις χαμηλής θερμοκρασίας.
 • Φανταστείτε να έχετε το ηλεκτροκίνητο παράθυρό σας μισάνοιχτο κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.
 •  Φανταστείτε οι ράγες των καθισμάτων να προσελκύουν βρωμιά και χνούδια, που ακουμπάνε στα χέρια σας ή λερώνουν τα ρούχα.

Προφανώς δεν πρόκειται για φανταστικά προβλήματα. Είναι πολύ πραγματικές ανησυχίες. Ένα μεγάλο μέρος της άνεσης, της ικανοποίησης και της υπερηφάνειας των οδηγών, προέρχεται από τη δραστηριότητα μέσα στα οχήματά τους. Αυτό καθιστά τα εργονομικά ή λειτουργικά προβλήματα σε αυτούς τους τομείς σοβαρή απειλή για την ικανοποίηση των πελατών και τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς έντονου ανταγωνισμού.

 

Η σωστή λύση στα χέρια σας

Γεγονός είναι ότι συχνά μπορείτε να αποφύγετε αυτού του είδους τα προβλήματα απλά επιλέγοντας το σωστό ειδικό λιπαντικό Molykote® από τη DuPont. Κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα λιπαντικά ειδικά για εφαρμογές αυτοκινήτων. Εκτός από τη μεγάλης διάρκειας λειτουργίας και χαμηλής τριβής, μπορούν να προσφέρουν πρόσθετα οφέλη όπως:

 • Ηλεκτρική συμβατότητα, για την αποφυγή βλαβών σε διακόπτες και άλλα ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα που οδηγούν σε αστοχία του συστήματος.
 • Συμβατότητα με πλαστικά, για την αποφυγή της διάβρωσης και την παροχή μεγάλης διάρκειας ζωής για ελαφριά, πλαστικά μέρη, όπως γρανάζια, δακτύλιοι ή περιβλήματα.
 • Λειτουργικότητα σε ακραίες θερμοκρασίες, για ομαλή, εύκολη λειτουργία σε περιβάλλοντα με υψηλή ζέστη και κρύο καιρό.
 • Ξηρή εφαρμογή, που δεν θα τραβήξει βρωμιά και σκόνες, ούτε θα δημιουργήσει λεκέδες.

 

Η σωστή σύνθεση για το περιβάλλον του αυτοκινήτου σας

Το λιπαντικό Molykote σημαίνει πολύ περισσότερα από το γράσο σιλικόνης. Αυτή η προηγμένη σειρά προϊόντων αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων λιπαντικών κατάλληλων για εφαρμογές από ερπύστριες καθισμάτων, μανίκια καλωδίων, ενεργοποιητές παραθύρων και χειριστήρια HVAC.

Επιλέξτε από:

 • Αντιτριβικές βαφές: μόνιμα, στεγνά «λιπαντικά χρώματα» που είναι εξαιρετικά για εφαρμογές τροχιάς, ενώσεις και περιοχές ανοιχτές στην αφή ή κοντά σε ρούχα.
 • Υγρά λιπαντικά, ειδικά για καλώδια ελέγχου.
 • Συνθετικά γράσα (όπως ενώσεις με βάση την πολυαλφαολεφίνη), για ηλεκτρικές εφαρμογές και λίπανση πλαστικού με μέταλλο.
 • Καθώς και γράσα σιλικόνης που προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλές επιδόσεις τριβής σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Επιπλέον, μέσω των δοκιμών και της αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Εξειδίκευσης Λιπαντικών στο Πλύμουθ του Μίσιγκαν, μπορούμε να αποδείξουμε και να τεκμηριώσουμε ποιο ειδικό λιπαντικό συνιστάται για την εφαρμογή σας. Θα σας συμβουλεύσουμε επίσης για αποτελεσματικές τεχνικές εφαρμογής για οποιοδήποτε από αυτά τα λιπαντικά στα περιβάλλοντα παραγωγής της παραγωγής σας.

 

Εξατομικευμένη τεχνική υποστήριξη για να καλύψει τις ανάγκες σας

Χρησιμοποιήστε τα διαγράμματα Οδηγού επιλογής στις ακόλουθες σελίδες για να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό Molykote για τις εφαρμογές του αυτοκινήτου σας. Στη συνέχεια, καλέστε έναν από τους έμπειρους ειδικούς εξυπηρέτησης πελατών μας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας. Αυτός ή αυτή μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα λιπαντικά Molykote και να σας στείλει τεχνικά δεδομένα για συγκεκριμένες εφαρμογές.

 

Διάγραμμα επιλογής αμαξώματος/εσωτερικού λιπαντικών Molykote

molykote lubricant

 

 

Λιπαντικά Molykote για Εφαρμογές Γενικής Χρήσης

molykote lubricant

 

Λιπαντικά Molykote για Εξαρτήματα Κινητήρα

molykote lubricant

 

Λιπαντικά Molykote για εξαρτήματα κινητήρα

molykote lubricant for engine components

 

Λιπαντικά Molykote για Σασί/Ανάρτηση

molykote lubricant for chassis

 

Λιπαντικά Molykote για Φρένα

brakes

 

Πλήρης τεχνογνωσία λιπαντικών αυτοκινήτων

car engine

 

Εκτός από τα λιπαντικά για τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται σε αυτή τη δημοσίευση, η DuPont παρέχει επίσης προϊόντα Molykote για άλλες ανάγκες του αυτοκινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα να κινηθούν.

Εξειδικευμένο Κέντρο Λιπαντικών

Η DuPont διατηρεί μια εγκατάσταση 35.000 τετραγωνικών ποδιών για να παρέχει στους πελάτες οικονομικές λύσεις εξειδικευμένων λιπαντικών. Το Κέντρο διεξάγει δοκιμές και επιβεβαιώνει την απόδοση των εξαρτημάτων από το πρωτότυπο έως την παραγωγή. Οι ειδικοί μας προσφέρουν συμβουλές εφαρμογών, τεχνικές υπηρεσίες και ανάπτυξη προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές. Το Κέντρο παρέχει επίσης μια ποικιλία δοκιμών λιπαντικών με πρότυπα ASTM, DIN, ISO και άλλες τυπικές δοκιμές λιπαντικών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και εκπαιδευμένους τεχνικούς. Η τεχνογνωσία του κέντρου περιλαμβάνει επίσης μεθόδους εφαρμογής, με ιδιαίτερη έμφαση στις αντιτριβικές επιστρώσεις. Το προσωπικό του Κέντρου αλληλεπιδρά καθημερινά με τις αδελφές μας εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία και τη Γερμανία, καθώς και με τα κεντρικά γραφεία έρευνας στο Midland. Μπορείτε να είστε βέβαιοι για ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη οπουδήποτε στον κόσμο δραστηριοποιείτε.

Ένας προμηθευτής στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε

Ως παγκόσμιος προμηθευτής, η DuPont έχει κερδίσει τη φήμη της για την παροχή σταθερής ποιότητας, αποδεδειγμένης τεχνικής υποστήριξης υπηρεσιών, σωστής επισήμανσης προϊόντων και μακροπρόθεσμης σταθερότητας. Είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης που είναι αφοσιωμένος στην εξυπηρέτηση πελατών και πιστεύει στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.