Λιπαντικές Πάστες Anti-Seize Molykote

Πίνακας περιεχομένων

Οι λιπαντικές πάστες anti-seize Molykote έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις για Φορτίο, Περιβάλλον, Θερμοκρασία και Ταχύτητα ή (Load, Environment, Temperature and Speed or L.E.T.S.)

Πότε χρειάζεστε μια πάστα αντί για γράσο ή κάποια άλλη μορφή λιπαντικού;

Όταν αντιμετωπίζετε υψηλά φορτία, περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες, ακραίες θερμοκρασίες και συνθήκες λειτουργίας χαμηλής έως μέτριας ταχύτητας.

Ενώ είναι κατάλληλα για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων γλιστρών, οδηγών και γραμμών οδήγησης. Οι πάστες anti-seize είναι το προϊόν επιλογής για τον έλεγχο της τριβής και της φθοράς στις συνδέσεις με σπείρωμα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά γράσα, αυτές οι πάστες περιέχουν υψηλά επίπεδα λιπαντικών στερεών, συν ένα λάδι μεταφοράς που παρέχει αυτά τα στερεά στο σημείο όπου απαιτείται λίπανση. Ακόμα κι αν το λάδι που περιέχει η πάστα συμπιέζεται κάτω από υψηλό φορτίο ή εξατμίζεται από την υψηλή θερμοκρασία, τα στερεά λιπαντικά που περιέχονται στην πάστα σχηματίζουν ένα λεπτό, ανθεκτικό λιπαντικό στρώμα που μεταξύ των δυο μεταλλικών επιφανειών που έρχονται σε επαφή και έτσι τις προστατεύει από την τριβή και τη φθορά.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.