Οι κόλλες Permabond για πολυολεφίνες είναι επίσης εξαιρετικές σε λάστιχο, PET, PEEK και ακετάλη!

Πίνακας περιεχομένων

Η σειρά συγκολλητικών Permabond TA46XX είναι πολύ γνωστή και πολύ δημοφιλής για την ικανότητά της να συνδέει πλαστικά χαμηλής επιφανειακής ενέργειας όπως πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο και PTFE, αλλά οι κόλλες Permabond για πολυολεφίνες είναι επίσης εξαιρετικές σε λάστιχο, PET, PEEK και ακόμη και ακετάλη (POM). !

 

Κόλληση λάστιχου με TA46XX

Permabond TA4611 rubber failure on pull tests

Αυτή η εικόνα δείχνει λάστιχο το οποίο σκίζεται (αστοχία υποστρώματος) και όχι αστοχία συγκόλλησης (όπου η κόλλα απομακρύνεται από οποιοδήποτε από τα υλικά του υποστρώματος χωρίς να καταστρέφει την επιφάνεια. Αυτό είναι λάστιχο νεοπρενίου κολλημένο με Permabond TA4611 σε πολυπροπυλένιο χωρίς προετοιμασία επιφάνειας.

Το λάστιχο είναι συχνά ένα δύσκολο υλικό για τη συγκόλληση. Συνήθως θα συνιστούσαμε μόνο κυανοακρυλικές κόλλες Permabond για αυτήν την εργασία, αλλά για την εφαρμογή αυτή απαιτείται ικανότητα πλήρωσης κενού, αντοχή κάτω από το νερό και επίσης κόλληση σε μεγάλη επιφάνεια. Όλες αυτές οι απαιτήσεις της εφαρμογής δεν μπορούν να επιτευχθούν με κυανοακρυλική κόλλα. Τώρα, όλα αυτά τα προβλήματα, μπορούν να λυθούν με τη συγκόλληση του λάστιχου με τη σειρά TA46XX:

  • Εξαιρετική περιβαλλοντική αντοχή – καλή αντοχή στο νερό
  • Δυνατότητα γεμίσματος κενών
  • Μπορεί να απλωθεί σε μεγάλες επιφάνειες (το TA4631 χαμηλής οσμής μπορεί να ληφθεί υπόψη για καλύτερη άνεση των εργαζομένων)
  • Δεν χρειάζεται αστάρωμα ή προεπεξεργασία επιφανειών πριν από τη συγκόλληση
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση λάστιχων όπως λάστιχο νεοπρενίου, EPDM, νιτριλίου και βουτυλίου (αλλά όχι σιλικόνης*)

 

Συγκόλληση πλαστικών χαμηλής επιφανειακής ενέργειας με TA46XX

Η σειρά TA46XX της Permabond σχεδιάστηκε αρχικά για δύσκολα στη συγκόλληση πλαστικά, όπως πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο και PTFE. Ωστόσο, ανακαλύψαμε ότι έχουν εξαιρετική πρόσφυση στην ακετάλη, το PET-G, το PET-P και το PEEK. Το TA4631 είναι ιδανικό για τη συγκόλληση PET, καθώς είναι διαυγές όταν το πάχος της συγκόλλησης είναι λεπτό.

 

Άλλα πλεονεκτήματα της σειράς TA46XX

Τα προϊόντα TA46XX της Permabond είναι οι πιο ευέλικτες κόλλες στη σειρά Permabond. Όχι μόνο συγκολλούν λάστιχα και δύσκολα πλαστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτές οι κόλλες είναι επίσης κατάλληλες για συγκόλληση μετάλλων, σύνθετων υλικών, ξύλου, άλλων πλαστικών, σκυροδέματος, ακόμη και άσφαλτο! Οι ισχυροί δεσμοί έχουν εξαιρετική αντοχή στο νερό.

Permabond TA 4610 – Συσκευασίες 50ml και 400ml για χρήση με πιστόλι 2 συστατικών για περιπτώσεις που έχουμε πολλές συγκολλήσεις.

Permabond TA 4611 – Συσκευασία 25ml που δεν χρειάζεται πιστόλι εφαρμογής για περιπτώσεις λίγων συγκολλήσεων.

Permabond TA 4631 – Άοσμη, για χρήση σε μέρη χωρίς καλό εξαερισμό και καλύτερη άνεση των εργαζομένων. Συσκευασία 25ml που δεν χρειάζεται πιστόλι εφαρμογής, για περιπτώσεις λίγων συγκολλήσεων.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.