Περίπτωση εφαρμογής γράσου Krytox σε ρουλεμάν Corrugator

Πίνακας περιεχομένων

Πραγματική περίπτωση εφαρμογής:

Ένας σημαντικός κατασκευαστής κυματοειδών προϊόντων με έδρα την Κορέα ήθελε να μειώσει τη συχνότητα συντήρησης του εξοπλισμού για να ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής λειτουργίας στο πολυάσχολο περιβάλλον παραγωγής του. Ο Κορεάτης κατασκευαστής κυματοειδές χαρτονιού κατάφερε να μειώσει τον κύκλο συντήρησης κατά 50% και να εξοικονομήσει κόστος συντήρησης αλλάζοντας λιπαντικά χάρη στο ειδικό γράσο Krytox για ρουλεμάν Corrugator.

 

Η πρόκληση

Ο κατασκευαστής χρειαζόταν ένα λιπαντικό που θα παρείχε καλύτερη λίπανση παρά το σκληρό περιβάλλον λειτουργίας της εφαρμογής. Συγκεκριμένα, το λιπαντικό χρειαζόταν να αντέχει σε θερμοκρασίες λειτουργίας 195–200 ˚C και να μην παρουσιάζει διαρροή κάτω από το υψηλό φορτίο και την ταχύτητα του ρουλεμάν corrugator. Επιπλέον, το λιπαντικό έπρεπε να είναι συμβατό με τα μέταλλα και τα ελαστομερή που χρησιμοποιούνται στον εξοπλισμό corrugator και να μην προκαλεί συσσώρευση υπολειμμάτων άνθρακα.

 

Η λύση

Μετά τη μετάβαση στο Corrugator Krytox™ 227FG, ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό ποιότητας με έγκριση τροφίμων, ο κατασκευαστής μπόρεσε να προγραμματίσει τη συντήρηση του εξοπλισμού κάθε έξι μήνες, αντί για κάθε τρεις μήνες, χωρίς να αντιμετωπίζει αστοχίες ρουλεμάν. Το γράσο Corrugator Krytox™ 227FG είναι συμβατό με τα περισσότερα μέταλλα και τα ευρέως χρησιμοποιούμενα ελαστομερή. Παρέχει μακροχρόνια αντοχή στη φθορά και θερμική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται στον εξοπλισμό corrugator και δεν καίγεται.

 

Βασικά πλεονεκτήματα του προϊόντος Krytox Corrugator

  • Ο κατασκευαστής ήταν σε θέση να μειώσει την απαιτούμενη συντήρηση σε δύο φορές το χρόνο, αντί για τέσσερις φορές το χρόνο, επειδή το γράσο Corrugator Krytox™ 227FG παρέχει καλύτερη λίπανση στα ρουλεμάν δεν καίγεται και δεν μαυρίζει.
  • Η τεχνική ομάδα της Chemours και ο τοπικός διανομέας παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.
  • Το λιπαντικά Krytox™ Corrugator 227FG και 226FG είναι πιστοποιημένα κατά NSF H-1 ως ασφαλές για περιστασιακή επαφή με τρόφιμα.
LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.