Η Dow ανακοινώνει την επέκταση της παγκόσμιας δυναμικότητας της για προϊόντα ηλεκτροκίνησης

Πίνακας περιεχομένων

Η Dow επεκτείνει την παγκόσμια δυναμικότητα της για να βοηθήσει στην ανάπτυξη εξυπνότερων, ασφαλέστερων και πιο βιώσιμων τεχνολογιών, υποστηρίζοντας τον συνεχή μετασχηματισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Dow συνεχίζει να επενδύει στην αύξηση των δυνατοτήτων παγκόσμιας προμήθειας και της αξιοπιστίας για τους πελάτες της

Midland, Mich., 30 Μαρτίου 2022 – Καθώς ο κλάδος των μεταφορών και της κίνησης συνεχίζει να μεταμορφώνεται και να αναπτύσσεται, η Dow (NYSE: DOW) συνεχίζει να επενδύει στην αύξηση των παγκόσμιων δυνατοτήτων εφοδιασμού και αξιοπιστίας για τους πελάτες της, επιτρέποντας την ανάπτυξη εξυπνότερων, ασφαλέστερων και πιο βιώσιμων τεχνολογιών.

Το 2022, η Dow θα συμμετάσχει σε μια σειρά από βασικά αναπτυξιακά έργα κεφαλαίου προς όφελος της αγοράς κινητικότητας και μεταφορών. Στo εργοστάσιο της Dow στην περιοχή Jincheon στη Νότια Κορέα, πραγματοποιούνται επενδύσεις για την υποστήριξη της ανάπτυξης τεχνολογιών οπτικής σιλικόνης με χύτευση τόσο για εφαρμογές φωτισμού αυτοκινήτων όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές. Πρόσθετες επενδύσεις προγραμματίζονται επίσης φέτος για τα εργοστάσια της Dow στο Midland, το Songjiang και το Zhangjiagang.

«Ο κλάδος των μεταφορών και της κίνησης, διανύει το μεγαλύτερο μετασχηματισμό που έχει συμβεί στον κλάδο, εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια και είμαστε περήφανοι που παίζουμε έναν ρόλο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μέσω της τεχνογνωσίας μας στην επιστήμη των υλικών», δήλωσε ο Jeroen Bello, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ για την κίνηση και τις μεταφορές στη Dow Consumer Solutions. «Για να υποστηρίξουμε σωστά τους πελάτες μας και τον κλάδο συνολικά, είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε την δυναμικότητα να το κάνουμε. Οι τελευταίες μας επενδύσεις, οι οποίες βασίζονται στην υπάρχουσα υποδομή μας που εξυπηρετεί αυτήν την αγορά, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε βιώσιμες καινοτομίες με γνώμονα την αγορά».

Η Dow απευθύνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς

Η Dow ολοκλήρωσε πρόσφατα έναν κύκλο επενδύσεων κεφαλαίου το 2021 που εκτείνεται σε τρεις ηπείρους – Βόρεια Αμερική, Ασία και Ευρώπη – και εφαρμόστηκε για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς για νέες τεχνολογίες στον κλάδο της κίνησης και των μεταφορών. Στο Midland του Michigan των Η.Π.Α., η Dow επέκτεινε τις δυνατότητές της για λάστιχο φθοριοσιλικόνης με την εγκατάσταση ενός νέου αναμικτήρα και στο Zhangjiagang της Κίνας, προστέθηκε ένας νέος αναμικτήρας για υγρή σιλικόνη. Επενδύσεις έγιναν επίσης με ζεύγος νέων αναμικτήρων για θερμικά αγώγιμα υλικά στο εργοστάσιο της Dow στο Songjiang της Κίνας. Για την περαιτέρω υποστήριξη της υψηλής ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη, ένας νέος αναμικτήρας για θερμικά αγώγιμα υλικά λειτουργεί πλέον και στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Όλες οι επεκτάσεις δυναμικότητας που γίνονται για αυτήν την αγορά ευθυγραμμίζονται με την πλατφόρμα MobilityScience™ της Dow, η οποία έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί την πλήρη ισχύ του χαρτοφυλακίου σιλικονών, πολυολεφινών, πολυουρεθανών, ακρυλικών και εξειδικευμένων τεχνολογιών της Dow για να υποστηρίξει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dow.com/mobilityscience.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.