Υλικά σιλικόνης Dow για συναρμολόγηση και προστασία στοιχείων μπαταρίας [Βίντεο]

Πίνακας περιεχομένων

Επιτρέποντας μεγαλύτερη πυκνότητα και χαμηλότερο κόστος

Η αγορά των plug-in υβριδικών και των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (EVs) αναπτύσσεται ραγδαία. Για να κλιμακώσουν την επιτυχία και να επωφεληθούν από το πλεονέκτημα της νέας αγοράς, οι OEM και οι προμηθευτές τους στρέφονται σε λύσεις σιλικόνης για ελαφριά, ενεργειακά πυκνά συστήματα μπαταριών που αντέχουν στην υπερθέρμανση και είναι συμβατά με αυτοματοποιημένα συστήματα συναρμολόγησης και παραγωγής.

Γιατί σιλικόνες;

Οι σιλικόνες προσφέρουν προστασία χωρίς να προσθέτουν βάρος, έχουν εξαιρετική θερμική σταθερότητα και θερμική απομόνωση συμβάντων για μονάδες μπαταριών αυτοκινήτων όλων των τύπων. Οι σιλικόνες μπορούν επίσης να διαμορφωθούν έτσι ώστε να στέκονται κάθετα και να διατηρούν το σχήμα τους όταν διανέμονται σε κάθετες επιφάνειες, διασφαλίζοντας ότι τα κελιά της μπαταρίας κινούνται αποτελεσματικά στη γραμμή παραγωγής.

 

Ποιες σιλικόνες;

Η Dow προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών θερμικής διεπαφής, όπως:

Thermal gap fillers – Θερμικά αγώγιμα gap fillers για την εύκολη και αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας από κρίσιμα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, συμβάλλοντας στην επίτευξη αξιοπιστίας με οικονομικό τρόπο. Η ευρεία σειρά προϊόντων της Dow επεκτείνεται επίσης σε πολυουρεθανικά gap fillers.

Thermally conductive silicone gels and encapsulants – Θερμικά αγώγιμα τζελ σιλικόνης και ρητίνες εγκλωβισμού και πάκτωσης για ένα “custom-fit” gap filler προσαρμοσμένο στην εφαρμογή σας γύρω από τα συστήματα μπαταριών για την προστασία τους από μηχανικές καταπονήσεις, την υγρασία και τη θερμοκρασία.

Thermally conductive silicone adhesives – Θερμικά αγώγιμες κόλλες σιλικόνης για ένωση της μπαταρίας με την ψύκτρα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντός ή μεταξύ των κυψελών για την παροχή προστασίας από την υπερβολική ζέστη και το κρύο. Χρησιμοποιήστε τις κόλλες αυτές για να μονώσετε ή να βοηθήσετε στη διάχυση της θερμότητας για να εξασφαλίσετε βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας.

Non-curing thermally conductive silicone compounds – Μη σκληρυνόμενες θερμικά αγώγιμες πάστες σιλικόνης με εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας από -40 έως 150°C για απαγωγή της θερμότητας σε μονάδες ADAS.

Silicone foams – Οι αφροί σιλικόνης είναι ιδανικοί ως παρεμβύσματα συμπίεσης που προστατεύουν από το νερό, τη σκόνη και την υγρασία. Παρέχουν ομοιόμορφη επίστρωση για συνδέσεις και ακροδέκτες μπαταρίας.

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.