Υλικά σιλικόνης για ηλεκτρονικά συστήματα οχημάτων από την Dow [Βίντεο]

Πίνακας περιεχομένων

Οδηγώντας προς το μέλλον στη συγκόλληση, τη στεγανοποίηση και την προστασία ηλεκτρονικών

Η ενεργειακή απόδοση είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις προόδους στις τεχνολογίες Dow για παραγωγή ηλεκτρονικών και συναρμολόγηση εξαρτημάτων στα αυτοκίνητα. Από συμβατικά έως υβριδικά έως ηλεκτρικά, τα αυτοκίνητα του σήμερα και του αύριο βασίζονται στα ηλεκτρονικά για τη βελτίωση της ασφάλειας, τη μείωση των εκπομπών, την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και τη βελτίωση της άνεσης.

 

Πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ελαφρύτερες, μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίες για ηλεκτρικά οχήματα; Αύξηση της ανθεκτικότητας και της λειτουργικότητας της οθόνης αφής των οθονών του πίνακα ελέγχου; Βελτίωση της αξιοπιστίας των προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού;

Μαζί,  μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε λύσεις με υλικά που θα βάλουν αυτοκίνητό σας στο μέλλον. Το χαρτοφυλάκιό μας από προϊόντα σιλικόνης για ενθυλάκωση και εγκλωβισμό, επιστρώσεις, κόλλες και υλικά θωράκισης EMI προστατεύουν τα ηλεκτρονικά με τέσσερις βασικούς τρόπους:

  • Απαγωγή θερμότητας
  • Συγκόλληση και στεγανοποίηση περιβλημάτων
  • Ενθυλάκωση εξαρτημάτων
  • Επίστρωση ηλεκτρονικών και εξαρτημάτων
LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.