Κολλητική λιπαντική πάστα MOLYKOTE® P-1042

Πίνακας περιεχομένων

Η υψηλής κολλητικότητας πάστα MOLYKOTE® P-1042 είναι μια ανοιχτόχρωμη λιπαντική πάστα ενισχυμένη με στερεά λιπαντικά, σχεδιασμένη για ολισθαίνουσες επιφάνειες που εκτίθενται σε υψηλά φορτία, νερό ή υγρά επεξεργασίας μετάλλων. Με μια πατενταρισμένη φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να λιπαίνει επαρκώς τους μηχανισμούς σύσφιξης, η πάστα MOLYKOTE® P-1042 επιτρέπει στους κατασκευαστές να παρέχουν σταθερή δύναμη σύσφιξης στα τσοκ. Επιπλέον, η πάστα MOLYKOTE® P-1042 δεν έχει προβλήματα σκλήρυνσης κατά τη λειτουργία των εξαρτημάτων.

Αξιόπιστη απόδοση, αντέχει την έκπλυση από το νερό και τα επιθετικά ψυκτικά υγρά

Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ολοένα και πιο επιθετικά ψυκτικά υγρά σε μηχανισμούς σύσφιξης, όπως οι άξονες τόρνου, επομένως τα λιπαντικά πρέπει να είναι υψηλής αντοχής για να μειώνουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και να ελαχιστοποιούν τους κύκλους επαναλίπανσης. Αυτή είναι μόνο μία από τις πιθανές εφαρμογές για το Molykote P-1042, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Όποτε χρειάζεται να αντοχή σε πολύ υψηλά φορτία με παρουσία νερού ή χημικών ουσιών, αυτό το προϊόν είναι η λύση.

Η κολλητική πάστα – γράσο MOLYKOTE® P-1042 προσφέρει:

Ανάγκες απόδοσης

  • Ικανότητα μεταφοράς μεγάλων φορτίου
  • Εξαιρετική αντοχή στην έκπλυση από νερό και γαλακτώματα μεταλλοτεχνίας
  • Αποφυγή διάβρωσης από τριβή
  • Αποφυγή stick-slip
  • Εξαιρετική προστασία από φθορές λόγω τριβής

Πλεονεκτήματα

  • Παρέχει την επιθυμητή και παρατεταμένη δύναμης σύσφιξης
  • Μειωμένος χρόνος διακοπής λειτουργίας για εκ νέου λίπανση
  • Προϊόν μη τοξικό

 

Σύγκριση ικανότητας μεταφοράς υψηλών φορτίων του κολλητικού γράσου-πάστας P-1042

 

Δοκιμή συμβατότητας στατικού υγρού μηχανικής κατεργασίας

Γράσο βυθίζεται σε υγρό γαλάκτωμα μηχανικής κατεργασίας στους 23°C και περιστασιακά αναδεύεται με το χέρι για να ελεγχθεί εάν μπορεί να διαλυθεί στο γαλάκτωμα

 

 

 

Τυπικές ιδιότητες του Molykote P-1042 Adhesive Grease Paste

Αυτές οι τιμές δεν προορίζονται για χρήση στην προετοιμασία προδιαγραφών. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων της MOLYKOTE® προτού γράψετε τις προδιαγραφές για αυτό το προϊόν.

 

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook

Είμαστε ο τεχνικός σας συνεργάτης

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε πρόβλημα με βιομηχανικές κόλλες, στεγανοποιητικά, λιπαντικά ή προϊόντα ηλεκτρονικής προστασίας και χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση και να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας.

Ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊον;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία μέσω των προϊόντων μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας.

Γραφτείτε για να λαμβάνετε τα τεχνικά άρθρα μας στο e-mail σας.

Με την εισαγωγή του email σας, αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν;

Μιλήστε με έναν τεχνικό

Need advice?

Our technical team can provide assistance on your industrial product or application needs. Please complete the enquiry form below and we will contact you within 24-48 hours.

Χρειάζεστε συμβουλές;

Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να παρέχει βοήθεια για τις ανάγκες του βιομηχανικού προϊόντος ή της εφαρμογής σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.